On jäänyt vähän kirjoittelematta tässä. Olen ollut paljon vanhempieni luona maalla, ja siellä on niin hidas nettiyhteys, että ei jaksa kuvia ladata koneelle. :D Nyt olen taas pitkästä aikaa kaupungissa ja tässä kerrankin on hieman ylimääräistä aikaa (odottelen Maj Karman keikkaa) niin ajattelin sitten jotain tänne väsätä.

Tässä nyt ensiksi pari väsäämääni kakkua parin viikon takaa:

Ekaksi pieni prinsessakakku. Vanhempani ovat nuorena asuneet ruotsissa ja kaipailivat oikeaa prinsessakakkua. Noh, minäpä sitten innostuksissani etsin ohjeen ja rupesin väsäämään. Pohja on kolmen munan ja välissä on vadelmahilloa ja diplomaattikreemiä. Päällinen on (liian ohueksi kaulittua) marsipaania ja samoin kukat ja sydämet. Yllättävän hyvin sain tuon marsipaanin tuohon taiteiltua, vaikka ensimmäistä kertaa koko kakun sillä päällystin.

Tässä toiseen kakkuun maalaamani kuva. :) heh, ihan söpö vai mitä? :) Maalasin kuvan vaahtokarkkitaikinalle. Mustat ääriviivat ovat elintarviketussia ja muut ovat karkki-ja elintarvikevärejä. :) Irtokukat ovat marsipaania.

Tässä kuva vielä kakun päällä. :) Pohja on viiden munan ja välissä on aivan ihana appelsiini täyte:

100g maustamatonta tuorejuustoa

puolikas rasia Saarioisten appelsiinimarmeladia

puolikas levy Pandan valkosuklaata

Elikkäs valkosuklaa sulatetaan ja sitten lisätään tuorejuusto ja appelsiinimarmeladi ja kaikki vaan sekaisin ja kakun väliin. Tosi nam!

Kakun päällä vaaleanpunaiseksi värjättyä kermavaahtoa.

Tässä vielä pikkuveljieni (9v. ja 11v.) leipomia banaanimuffineita. Pojat halusivat yllättää äidin ja isän leipomalla jotain ja minun avustuksellani he nämä sitten väkersivät. Ihan söpöjä eikös? :)

Nyt rupean valmistautumaan illan keikkaa varten! Tässä vielä kuva ihanaisesta herra Ylpöstä.<3

(kuvan olen itse ottanut Maj Karman keikalta vuosi sitten)