Nyt tuli semmoinen olo että haluan alkaa uudestaan kirjoittamaan tänne. Jonkinlainen purkamisen tarve iski. 

 Uutta elämää aloitellaan. Uuden miehen kanssa. Ja pyrkimys aloittaa myös uudet , terveellisemmät elämäntavat: tupakoinnin lopettaminen, alkoholin käytön vähentäminen, liikunnan lisääminen ja tietenkin ruokavalion parantaminen. 

Viime syksy oli loistava. Liikuin lähes päivittäin, kuntosalireeniä kolme kertaa viikossa, zumbaa, itämaista tanssia ja lenkkeilyä. Olo oli mahtava ja oli upeaa kun huomasi että kroppa lähtee kiinteytymään ja vaatteet näyttävät paremmalta päällä. Innoituksena oli laihdutuleikkaus, jonka takia olin käynyt jo lääkärin juttusilla ja ravintoterapeutilla. Tupakoinninkin lopetin pariksi viikoksi. Mutta sitten, mitä tapahtui?! voi senkun tietäisi. 

Kaikki alkoi siitä, kun niskat meni niin jumiin että pää ei kääntynyt kahteen viikkoon. Sitten tulikin mahtava, kauan odotettu reissu Äkäslompoloon ihanien työkavereiden kanssa, ja sitten tulikin se joulu. Kaikki lähti menemään alaspäin.. paitsi paino! noh, tällähetkellä paino ei ole se mikä häiristee, vaikka sitä onkin n. 30kg liikaa. Nyt tavoitteena on kiinteytyä, kohottaa kuntoa ja saada elämä taas raiteilleen.


 

Ennen joulua tapahtui ihme. Kaksi vuotta sinkkuna ja sekalaisissa irtosuhteissa ja on off suhteissa kärvisteltyä joku ihana ilmestyi elämääni. Ja arvatkaas miten, no tietenkin suomi24 treffi palstan kautta. :D uskomatonta mutta totta. Joskus aikaa sitten olin yleisen huvin vuoksi tehnyt profiilin sinne ja ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen menin ja kirjauduin sinne. Siellä se oli, viesti ihanalta mieheltä johon ihastuin jo ensimmäisen viestin jälkeen. Siitä se lähti. Nyt ollaan yhdessä oltu reilu kuukausi. Välimatkaa meillä on reilut 300km ja ikäeroa 14 vuotta. Olen kuukauden aikana ollut noin viikon kotona, eli käytännössä elän tällä hetkellä täällä pohjois pohjanmaalla. T tykkää minusta juuri tälläisenä kuin olen. Ei tarvitse esittää mitään ja voidaan puhua asiasta kuin asiasta. Tottakai riitojakin on, mutta puhumalla niistä 10 minuutin sodista on tähän asti selvitty. Pitkästä aikaa olen oikeasti onnellinen!

Laihdutusleikkaus on nyt pitkän pohdinnan jälkeen hylätty. En tahdo  lähteä siihen näin nuorella iällä. Tiedän että pystyn itse vaikuttamaan omaan ulkonäkööni ja läskeihini jos vain oikeasti sitä haluan. Tästä se lähtee!